Markedsføringsudvalget

Danske Anlægsgartneres markedsføringsudvalg består af en repræsentant fra hver af foreningens seks kredse. Udvalget fastlægger foreningens markedsføringstrategi og har ansvaret for foreningens samarbejdsaftaler.

Udvalgets politik er en varetagelse af foreningens overordnede markedsføring. Det vil sige markedsføring af Danske Anlægsgartnere som forening med en deraf indirekte markedsføring af det enkelte medlem. I den sammenhæng er markedsføring af foreningens logo af største betydning, men også markedsføring af foreningens ankenævn og garantifond er et vigtigt område.

Udvalget har i flere år beskæftiget sig med følgende arbejdsområder:
Vandreudstilling
Streamer